Specialisten in gasanalyse, wateranalyse, vlambewaking, sampling systemen en service

Multi Instruments Analytical specialiseert zich in het engineeren, bouwen, installeren en onderhouden van industriële gasanalysesystemen. Wij verzorgen gasanalyse, zuurstofmeters, vlambewaking en andere analysetechniek. Of u nu op zoek bent naar een vervangend onderdeel, een Continu Emissie Meet Systeem (CEMS) of een complex project op de planning heeft, wij staan voor u klaar!

Neem contact op
Werken biuj Multi Instruments Analytical

Uw belang is ons belang

Multi Instruments Analytical verzorgt sinds 1988 industriële gasanalysesystemen. Daarbij plaatsen wij u, de klant, centraal. Uw belang is ons belang. In ons portfolio hebben wij verschillende fabrikanten van hoogwaardige analyseapparatuur. Hun producten combineren wij met onze know-how om zo tot de perfecte oplossing te komen voor uw vraagstuk.

Lees meer
Icon techniek

Passie voor techniek

Wij hebben passie voor onze techniek. Waar andere bedrijven afhaken, zien wij mogelijkheden. Daarbij benutten wij onze unieke positie in de markt. We zijn niet gebonden aan vaste leveranciers en bieden daarom goede prijzen en de slimste technische combinaties. Wat uw vraag of opdracht ook is, u ontvangt altijd op redelijke termijn een offerte.

Ontdek onze referenties Pijl rechts
Icon 24 uur

24-uurs servicedienst

Wij stoppen niet nadat een project is afgerond. Onze 24-uurs servicedienst staat tot uw beschikking. We bieden niet alleen technische ondersteuning maar geven ook antwoord op het gebied van normering en wetgeving. U kunt altijd bij ons terecht. Of u nu wilt inspelen op het activiteitenbesluit, met een wijziging van de milieuwetgeving te maken heeft of zoekt naar een technische oplossing voor uw unieke uitdaging.

Meer weten over services Pijl rechts
Icon full service

Full-service pakket

Multi Instruments Analytical biedt een full-service pakket voor uw online analysesystemen. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud of de complete bedrijfsvoering van uw CEMS. Onze kwaliteitsborging ligt vast in de ISO 9000 normen en beslaat alle facetten van onze organisatie. Daarnaast hebben wij onze volledige organisatie al vele jaren VCA* gecertificeerd en zijn wij lid van de NEN Normcommissie.

Meer over certificeringen en trainingen Pijl rechts

  Antwoord op uw vraagstuk

  CEMS, Procesmetingen, Zuurstofmetingen, Stofmetingen, Flowmetingen, Biogasmetingen, Dioxinemetingen en Kwikmetingen.

  Componenten

  Waterstofsulfide (H2S)
  Dichlorine (CL2)
  Koolstofmonoxide (CO)
  Zuurstof (O2)
  Water (H2O)
  Zwaveldioxide (SO2)
  Stikstofoxiden (NOx)

  Meer informatie

  Meting stoffen

  Waterstoffluoride (HF)
  Waterstofchloride (HCL)
  Zwaveldioxide (SO2)
  Koolstofdioxide (CO2)
  Koolstofmonoxide (CO)
  Stikstofmonoxide (NO)
  Stikstofdioxide (NO2)
  Distikstofmonoxide (N2O)
  Stikstofoxiden (NOx)
  Ammoniak (NH3)
  Stofdoorslag en -detectie
  Koolwaterstoffen (CxHy)

  Meer informatie