Multi Instruments Analytical

Specialisten in gasanalyse, wateranalyse, vlambewaking, sampling systemen en service

Multi Instruments Analytical specialiseert zich in het engineeren, bouwen, installeren en onderhouden van industriële gasanalysesystemen. Wij verzorgen gasanalyse, zuurstofmeters, vlambewaking en andere analysetechniek. Of u nu op zoek bent naar een vervangend onderdeel, een Continu Emissie Meet Systeem (CEMS) of een complex project op de planning heeft, wij staan voor u klaar!

Passie voor techniek
Wij hebben passie voor onze techniek. Waar andere bedrijven afhaken, zien wij mogelijkheden. Daarbij benutten wij onze unieke positie in de markt. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers en kunnen daarom goede prijzen en de slimste technische combinaties bieden. Wat uw vraag of opdracht ook is, u ontvangt altijd op redelijke termijn een offerte.

Multi Instruments Analytical staat voor u klaar
Wij stoppen niet nadat een project is afgerond. Onze 24-uurs servicedienst staat tot uw beschikking. Wij bieden niet alleen technische ondersteuning maar kunnen ook antwoord geven op het gebied van normering en wetgeving. U kunt altijd bij ons terecht. Of u nu wilt inspelen op het activiteitenbesluit, met een wijziging van de milieuwetgeving te maken heeft of zoekt naar een technische oplossing voor uw unieke uitdaging.

Full-service pakket voor uw online analysesystemen
Multi Instruments Analytical biedt een full-service pakket voor uw online analysesystemen. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud of de complete bedrijfsvoering van uw CEMS. Onze kwaliteitsborging ligt vast in de ISO 9000 normen en beslaat alle facetten van onze organisatie. Daarnaast hebben wij onze volledige organisatie al vele jaren VCA* gecertificeerd en zijn wij lid van de NEN Normcommissie.

Vragen? Laat het ons weten.

Voor informatie over prijzen, huurtermijnen en beschikbare modellen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of per telefoon. Weet u niet zeker welk apparaat u nodig heeft, of welke oplossing het best voor u werkt? Ook dan staan we u graag te woord!

  Over Multi Instruments Analytical
  Uw belang is ons belang

  Multi Instruments Analytical verzorgt sinds 1988 industriële gasanalysesystemen. Daarbij plaatsen wij u, de klant, centraal. Uw belang is ons belang. In ons portfolio hebben wij verschillende fabrikanten van hoogwaardige analyseapparatuur. Hun producten combineren wij met onze know-how om zo tot de perfecte oplossing te komen voor uw vraagstuk.

  Lees meer

  Wij bieden oplossingen voor vragen rondom


  CEMS, Procesmetingen, Zuurstofmetingen,
  Stofmetingen, Flowmetingen, Biogasmetingen,
  Dioxinemetingen, Kwikmetingen


  Ook voor de volgende componenten bent u bij ons aan het juiste adres:
  Waterstofsulfide (H2S), Dichlorine (CL2), FHCN, Koolstofmonoxide (CO), Zuurstof (O2), Water (H2O), Zwaveldioxide (SO2), Stikstofoxiden (NOx)


  Daarnaast kunnen wij metingen van onder andere de volgende stoffen leveren:
  Waterstoffluoride (HF), Waterstofchloride (HCL), Zwaveldioxide (SO2), Koolstofdioxide (CO2), Koolstofmonoxide (CO), Stikstofmonoxide (NO), Stikstofdioxide (NO2), Distikstofmonoxide (N2O), Stikstofoxiden (NOx), Ammoniak (NH3), Stofdoorslag en -detectie, Koolwaterstoffen (CxHy)

  Compleet gasanalyse systeem voor energiecentrale in Leiden

  Met trots presenteren wij de realisatie van ons nieuwste project: een compleet gasanalyse systeem voor een energiecentrale in Leiden. Volledig conf...

  Lees meer >

  De grootste analyse container tot nu toe

  Onlangs hebben wij onze grootste analyse container tot nu toe gebouwd! Dit deden wij voor één van de grootste chemische complexen van Nederland en ...

  Lees meer >

  Glasfabriek koos voor CEMS van Multi Instruments

  Voor een glasfabriek in Nederland hebben wij een project afgerond. Wij leverden een compleet CEMS! Het project bestond uit: Twee keer de Sick GM35 ...

  Lees meer >

  Compleet CEMS voor een raffinaderij in Noorwegen

  Onlangs hebben wij weer een ontzettend mooi project afgerond. Wij leverden namelijk een compleet CEMS voor een raffinaderij in Noorwegen. De scope ...

  Lees meer >