Service voor analyseapparatuur

Als het om service voor analyseapparatuur gaat, hebben wij maar één doel: u alle zorg uit handen nemen. Onze 24-uurs servicedienst werkt op basis van call-out contracten. Wij streven ernaar om binnen 12 uur na aanmelding een oplossing te bieden. Wij werken met diverse serviceconcepten zodat we onze dienstverlening kunnen afstemmen op uw wensen.

Over ons

Wij bieden meer dan technische ondersteuning

Wij gaan verder dan alleen technische ondersteuning. Zo kunnen wij voor u de totale bedrijfsvoering rondom Continu Emissie Meet Systemen (CEMS) en overige analyses uit handen nemen. U bent ervan verzekert dat uw apparatuur technisch werkt én dat het aangepast wordt om aan veranderende regelgeving te blijven voldoen. Desgewenst bewaken we ook de vereiste kwaliteit volgens de NEN-EN 14181 norm.

Service is ons krachtpunt

Onze klanten weten dat service ons krachtpunt is. Niet voor niets zijn van de vijf raffinaderijen in Nederland er vier klant van Multi Instruments groep. Dat komt omdat wij:

  • Know-how hebben over producten én oplossingen bieden om aan normen en regelgeving te voldoen;
  • Doorgaan tot het project klaar is, ook als dat uitdagender blijkt dan oorspronkelijk verwacht;
  • Een 24-uurs servicedienst hebben die op basis van call-out contracten binnen 12 uur voor een oplossing zorgt.

Wij investeren in service

Om uw volledige ontzorging te realiseren, investeren wij in service. Onze serviceafdeling kenmerkt zich door een hoog competentieniveau. Wij zorgen dat u 24-uur per dag kunt rekenen op snelle beschikbaarheid van ondersteuning. Afhankelijk van het serviceconcept dat u kiest, kunt u gebruik maken van onze technische helpdesk, snelle levering van reserveonderdelen en spoeddienst. Daarnaast leveren wij professionele ondersteuning bij uw functionele testen en kunnen we gemeten waarden borgen.

Full-service pakket voor uw online analysesystemen

Multi Instruments Analytical biedt een full-service pakket voor uw online analysesystemen. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud of de complete bedrijfsvoering van uw CEMS. Onze kwaliteitsborging ligt vast in de ISO 9000 normen en beslaat alle facetten van onze organisatie. Daarnaast hebben wij onze volledige organisatie al vele jaren VCA* gecertificeerd en zijn wij lid van de NEN Normcommissie.

Multi Instruments

Over ons

Multi Instruments Analytical verzorgt sinds 1988 industriële gasanalysesystemen. Daarbij plaatsen wij u, de klant, centraal. Uw belang is ons belang. In ons portfolio hebben wij verschillende fabrikanten van hoogwaardige analyseapparatuur. Hun producten combineren wij met onze know-how om zo tot de perfecte oplossing te komen voor uw vraagstuk.

Lees meer Contact Pijl rechts