Cursussen & trainingen

Wat is de uitwerking van het Activiteitenbesluit op uw organisatie? Welke wijzigingen in de milieuwetgeving hebben direct een weerslag op uw emissiemetingen? Multi Instruments Analytical werkt met inhoudelijke experts die op de hoogte zijn van de ins-en-outs van regelgeving en normering. Wij denken graag met u mee.

Cursussen organiseren

Met enige regelmaat organiseren we cursussen. Dit doen we vooral om in te spelen op onderwerpen die regelmatig tot vragen leiden. Als u op de hoogte wilt blijven van dit aanbod, abonneer u dan op onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief kondigen we eventuele cursussen aan.

Trainingen verzorgen

Als uw mensen met nieuwe apparatuur moeten werken, kunnen wij trainingen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kan dat op uw locatie of bij ons in Gorinchem. Trainingen vinden altijd plaats in overleg. Wij stemmen dan het aanbod precies op uw wensen af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Over ons

Multi Instruments Analytical verzorgt sinds 1988 industriële gasanalysesystemen. Daarbij plaatsen wij u, de klant, centraal. Uw belang is ons belang. In ons portfolio hebben wij verschillende fabrikanten van hoogwaardige analyseapparatuur. Hun producten combineren wij met onze know-how om zo tot de perfecte oplossing te komen voor uw vraagstuk.

Lees meer

Vragen? Laat het ons weten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Referenties

  Hieronder vindt u een greep van de door Multi Instruments Analytical B.V. gerealiseerde projecten.

  Visser & Smit Hanab Bavin Veendam

  In opdracht van Visser & Smit Hanab leverden wij een compleet CEMS voor het BAVIN project in Veendam. Onze leveringsomvang bestaat uit: 1x MCS1...

  Lees meer >

  Water analyse systeem voor Shell chemie

  In opdracht van Jacobs bouwden wij voor Shell Pernis een water analyse systeem. Onze leveringsomvang: 2 kasten gemonteerd op een vrijstaande montag...

  Lees meer >